Hoaxy

asdf | Iba tak rýpem

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
a-zbezdiakritiky

Baba Vanga známa ako Nostradamus Balkánu, predpovedala, že Rusko na čele s Putinom opäť ovládne svet. Zomrela však v roku 1996 ešte predtým, ako mohla vedieť, že Putin sa stane natoľko silným, že v Rusku nenájde náhradu ,,Všetko sa roztopí ako ľad, iba jeden zostane nedotknutý - Vladimírova sláva, sláva Ruska."

Zdroj: Google.com
 
Xytrolin
Xytrolin | 22.2.2022 15:41

sracky, ale ked jemu alebo niekomu v jeho okolí v hlave už úplne prepne, tak verím, tomu, že všetok ľad sa roztopí :D


blackota
blackota | 22.2.2022 16:08

z predpovedi na 2020 vyberame :)

"..Tesne pred svojou smrťou vytvorila pár proroctiev, ktoré sa týkajú roku 2020. Tie najzáražujúcejšie sa týkajú Vladimíra Putina a Donalda Trumpa. Podľa Baby Vangy sú ich životy v ohrození.

Ruský prezident by mal zomrieť v dôsledku atentátu, o ktorý by sa pokúsil priamo Kremeľ. Americký prezident by mal ochorieť na tajomnú chorobu, kvôli ktorej by ohluchol a dostal mozgový nádor...."

a tu carymary fuk - vysvetlenie ;)

"..Problémom s predpoveďami Baby Vangy je, že sa nezachovala ich dôveryhodná verzia. Washington Post v roku 2012 skúmal jej predpovede a zistil, že niektoré z nich v skutočnosti pochádzajú z ruských sociálnych médií. Aj susedia Baby Vangy tvrdia, že nikdy nepredpovedala pád dvojičiek, potopenie Kursku alebo veľkú vojnu..."

celkom som zvedavy, ake dalsie proroctva, ktore maju dokazovat vyvolenost velkeho Xuila Putina, tento bod sem este nasype ;)


Lucy in boots
Lucy in boots | 22.2.2022 19:02

Blackota, Je suis Baba Vanga.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader